• Que quants anys tinc?
    Què importa això?
    José Saramago
  • Que quants anys tinc?
    Què importa això?
    José Saramago
L'Associació Catalana de la Síndrome de Williams busca millorar les oportunitats en l'educació, investigació, en el món laboral i d'habitatge per aquelles persones afectades per la síndrome o amb condicions similars.

L'associació busca desenvolupar projectes individualment o col·laborant amb altres organitzacions.

L'ACSW creada a finals del 2009, és una entitat sense ànim de lucre, formada per uns pares motivats a establir vincles amb altres famílies i d'aquesta manera treballar voluntàriament en tasques per la normalització de la discapacitat dins de l'àmbit educatiu, laboral, social i de lleure.

Els destinataris directes del projecte són les persones afectades per la Síndrome unes 200 a Catalunya, dels quals 19 formen part de la ACSW.
Els altres destinataris directes són els familiars de les persones afectades.
Els destinataris indirectes són el personal educatiu i mèdic de tot el territori de Barcelona i de forma més àmplia del territori català.
© 2023 ACSW | Todos los derechos reservados
Associació Catalana Síndrome de Williams
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .