Qui som

L'Associació Catalana de la Síndrome de Williams busca millorar les oportunitats en l'educació, investigació, en el món laboral i d'habitatge per aquelles persones afectades per la síndrome o amb condicions similars. L'associació busca desenvolupar projectes individualment o col·laborant amb altres organitzacions.
L'ACSW creada a finals del 2009, és una entitat sense ànim de lucre, formada per uns pares motivats a establir vincles amb altres famílies i d'aquesta manera treballar voluntàriament en tasques per la normalització de la discapacitat dins de l'àmbit educatiu, laboral, social i de lleure.
Qui som
Els destinataris directes del projecte són les persones afectades per la Síndrome unes 200 a Catalunya, dels quals 19 formen part de la ACSW.
Els altres destinataris directes són els familiars de les persones afectades.
Els destinataris indirectes són el personal educatiu i mèdic de tot el territori de Barcelona i de forma més amplia del territori català.
 
Junta directiva
Presidenta  Mireia Jové Godino
Vicepresident  Danilo Romeo Cuffia Presser
Secretària Cristina Diez Parada
Tresorera  Eva Giné Roses
Vocal  Amalia Barnes Sánchez

Testimonis
"Va ser en aquell precís moment d’un dia concret, quan les nostres vides van canviar. “El seu fill té la síndrome de Williams”. Paraules que mai hauríem imaginat que escoltaríem. I va ser just aquí, quan vam començar una nova etapa, recorrent un camí amb una barreja estranya de sentiments i emocions, de vegades contradictoris.
Davant nostre s’obria un món totalment desconegut… i ara què?”

A poc a poc, i mentre ho anàvem assimilant, vèiem que aquest camí no té només revolts confusos, té moltes altres sorpreses esperant, sorpreses formidables que ens vindran donades per les capacitats dels nostres fills.
Gràcies a ells, ens hem conegut diverses famílies amb les mateixes inquietuds, amb moltes ganes de lluitar per ells i fer d’aquest món un lloc millor on puguin viure amb la mateixa il·lusió i esperança, i amb les mateixes possibilitats que qualsevol altra persona.
Carta de Benvinguda

Els sentiments i emocions del principi, ara s’han convertit en suport, informació, comprensió, recolzament, experiències compartides; s’han convertit en un projecte comú on us animem a formar-ne part, ja que l’ACSW és, senzillament: tu, nosaltres i, sobretot, els nostres fills.
S’obre davant nostre un món ple d’oportunitats, amb molta lluita, sí, això no ens abandonarà en aquest recorregut al llarg de la nostra vida, però sabem que podem comptar els uns amb els altres i que no estem sols, ja que cadascú de nosaltres hem passat pels mateixos estats d’ànim i sentiments.
Cada dia ens adonem que els nostres fills són lluitadors nats, capaços de superar barreres impensables, són persones encantadores, afables, un somriure seu ens il·lumina el dia, són carinyosos i, si m’ho permeteu, tenen el que es diu “don de gentes”, són capaços de conquistar qualsevol persona que estigui al seu voltant i contagiar-la de la seva alegria i energia positiva.

“El límit és el cel”


Atreveix-te a coneixe’ns!
 
Et convidem que donis una ullada per la nostra web i, si ho vols, posar el teu granet de sorra, a tots ens queda molt per aprendre i molt camí per recórrer de la mà dels nostres fills…
© 2023 ACSW | Todos los derechos reservados
Associació Catalana Síndrome de Williams
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .